Sziasztok!
Úgy látom, hogy kicsit lelassult a forum, de hátha jelentkezik valaki,

Én is leenő hajópincéres leszek. Hétfőn lesz egy megbeszélésem Nyíregyházán. Már ennek is örültem, hogy nem kell Pestig utaznom egy kis megbeszélés miatt (néhány napja voltam egy másik közvetítőnél, csak Pesten tudtak fogadni).
Szóval nekem masszőr végzettségem van, de nagyon érdekel a vendéglátás is, így kíváncsian várom, milyen lehetőségeket ajánlanak fel hétfőn. Telefonos egyzetetés során és a sok forum böngészés után nagyon szimpatikusnak tűnik a Hajópincér Iskola.

Remélem tudnak segíteni, mert mindig is szerettem volna olyan helyen dolgozni, ahol világot láthatok és persze jól is keresek. A hajós munka talán erre a legmegfelelőbb.
Érdekelnének még további tapasztalatok a képzésről és sikerekről (vizsga, elhelyezkedés, már a hajón lévő sikerek is!).
Honynak és Imola82-nek sikerült, remélem nekünk is, leendő hajópincéreknek is sikerülni fog.

Ha a régiek közül valaki vagy akár újak, esetleg bekukkantanának ide forumra, nagyon örülnék, ha adnátok még néhány infót a hajós munkával kapcsoltban. Hacsak egy pár sornak is, de nagyon örülnék.