encyke36 írta:Kedves Csötönyi Zita!
Olvastam, hogy Te a hajopincérnél dolgozol, ezért érdeklődnék nálad arról, hogy én középiskolában fakt keretein belül tanultam és érettségiztem is (előző évben) Utazás és Turizmusból, hogy ennek tudnám-e hasznát venni? Valamint, hogy valóban 21 az alsó korhatár (az amerikai vízum miatt)?
És még egy olyan kérdésem lenne, (ami lehet, hogy furán fog hangzani, de felteszem) hogy csak itthon Magyarországon tartotok-e tanfolyamot, vagy hogy nincs-e intenzív néhány hetes tanfolyamotok?
Köszönöm a választ!
Kedves encyke36!
Ahhoz, hogy megválaszoljam,hogy elegendő-e a végzettséged, szükségem lenne még olyan információkra is, hogy mit tanultál ezen belül, milyen részletesen,stb. Biztos hasznát tudod venni valamilyen szinten. Az is egy fontos kérdés ez esetben, hogy hol, és milyen pozícióban szeretnél elhelyezkedni. A 21 éves korhatár az így igaz, amennyiben még nem töltötted be, más lehetőségeket is tudunk javasolni. Jelenleg Magyarországon 16 városban van képzésünk,vannak határ közeli városok is, kérdés, hogy Te hol tartózkodsz. Sok képzésnek van intenzív változata is. Melyik képzés érdekelne, akkor arról írok bővebben!
Üdv.
Csötönyi Zita